Nabízíme

Pštrosí maso je ceněné pro svou zdraví prospěšnou skladbu a minimální obsah tuku a cholesterolu,který je nižší než u bílého masa kuřecího nebo krutího. V celé Evropě je ceněno pro své výnikající dietetické vlastnosti. Maso za pštrosa je vlastně maso z kýty, která se dá rozdělit na jednotlivé svaly. Svou barvou připomíná mladou zvěřinu či hovězí, svou vůni pak nejjemnější maso srnčí. Maso je jemné a šťavnaté a vhodné na jakoukoliv úpravu v kuchyni i na grilu.

|Jaké maso dodáváme|

Pštrosí maso vakuově balíme a chladíme. Tím je zajištěno zrání masa a zvýraznění jeho vynikající chuti. Velikost jednotlivých balíčků se pohybuje od 0,5 kg – 1 kg. Je to odvislé od jednotlivých druhů masa – jednotlivých části.

Steak

Filet

Medailonky

Ořech

Na guláš

Krky

Srdce

Žebra

Játra

Žaludek

Sádlo

Kosti